Tehokkuutta työn arkeen

Ratkaisumme vastaavat tarpeitasi ja tukevat työtäsi

Tarjoamme ratkaisuja helpottamaan ammattilaisten päivittäistä työtä. Keskitymme alueisiin, joissa voimme tarjota kustannussäästöjä sekä tehokkuutta uusilla innovatiivisilla ratkaisuilla.

Lue lisää ratkaisuistammeOta yhteyttä asiakaspalveluumme
 

Mitä asiakkaamme ja käyttäjät sanovat?

Otettuamme käyttöön markkinadatapalvelun, siitä tuli nopeasti sijoittajasivujemme katsotuin osio ja se on säilyttänyt asemansa sivustojen suosituimpana palveluna.” Sijoittajasuhdeassistentti, Helsinki
Tästä palvelusta voin löytää paljon sijoituspäätöksieni kannalta kriittistä tietoa, mistä tulee vahva tunne siitä, että yritys ymmärtää mikä on oleellista informaatiota kommunikoida sijoittajille.” Rahastonhoitaja, Lontoo

Ratkaisut

Ratkaisupalettimme sisältää web-pohjaisia palveluita yritysten sijoutusviestintätiimeille.

Joustava ja helppokäyttöinen IR-kalenterimme on saanut seurakseen dokumentinhallinnan työkalun. Yhdessä kalenterin kanssa se mahdollistaa kätevän tavan hallita julkaisuja, automatisoida muistutuksia sekä ilmoittaa muutoksista. Loppukäyttäjien eli yritysten sidosryhmien, kuten sijoittajien, median ja työntekijöiden, on entistä helpompi seurata yrityksen taloudellista informaatiota.

Muista seurata tulevia tuotejulkistuksiamme!

Lue lisää

Palvelut

Valmiiden ratkaisujen lisäksi Funkton tarjoaa konsultointi- ja käyttöönottopalveluita muun muassa toiminnanohjaus- ja CRM-järjestelmiin, hinnoitteluun, sisällön hallintaan, viestintäratkaisuihin sekä sijoittajapalveluihin liittyen.

Tekninen osaamisemme kattaa laajan skaalan teknologioita ja järjestelmiä skaalautuvista pilvipalveluista mobiilisovelluksiin sekä älykkäiden järjestelmien ja visualisoinnin ratkaisuihin. Panostamme osaamiseen ja uskomme sen myös näkyvän työssämme ja tuotteissamme.

Lue lisää

Koodia Suomesta